sluiten
 
 

De heksen van Venetië

 

De opera wordt gespeeld in Het Muziektheater Amsterdam. Er zijn twee voorstellingen per dag: één om 11:00 uur, en één om 14:00 uur.

Wanneer u hiernaast op de knop 'bestel kaarten' klikt, wordt u doorgelinkt naar de online verkoop module van Het Muziektheater Amsterdam. Deze online verkoop maakt gebruik van technologie van Eventim. U kunt een melding krijgen over een Java-applet van het domein "showsoft.stopera.nl" die ondertekend is door CTS Eventim AG. U kunt deze applet gerust uitvoeren: deze is nodig om uw plaatsen in de zaal te selecteren. Wanneer er geen java is geïnstalleerd op uw computer, kunt u gebruik maken van onze 'best beschikbare plaatsen' selectie.

Kaarten kopen

Kies hier een datum & tijd:

za 16 apr 11:00

bestel kaarten

za 16 apr 14:00

bestel kaarten

zo 17 apr 11:00

bestel kaarten

zo 17 apr 14:00

bestel kaarten


  • u kunt betalen met creditcard (VISA, Mastercard of American Express) of iDEAL.
  • bij de eerste bestelling wordt u gevraagd te registreren. Met uw emailadres en wachtwoord kunt u bij volgende bestellingen eenvoudig inloggen
  • toesturen: uw ticket wordt naar keuze per post toegestuurd of ligt voor u gereed bij het Kassa-bespreekbureau.
  • per plaatskaart betaalt u een toeslag van EUR 2,- voor administratiekosten.
  • privacy: Het Muziektheater Amsterdam gebruikt uw persoonsgegevens uitsluitend voor de reservering en voor het eigen klantenbestand. Wij geven deze informatie niet door aan externe partijen.
  • Soms kan het voorkomen - bij een extreme drukte op de website - dat u geen verbinding krijgt met de online verkoop. Probeert u het dan wat later nog eens.